2019.07.18

Irodalomterápia

KÖNYVFITNESZ – az olvasás élvezete

A világ- és a magyar irodalom értékes műveinek segítségével jobban megismerheted önmagad, megtanulhatod kezelni a problémáidat, és boldogabb, teljesebb életet élhetsz.

A könyvespolc sok olyan lehetőséget kínál, amellyel már lehet, hogy eddig is találkoztál, csak nem ismerted fel.

Az ember élete folyamán rengeteg olyan élethelyzetbe kerülhet, amely megzavarhatja mindennapjait, lelki egyensúlyát, elbizonytalaníthatja, és megoldások keresésére ösztönözheti. Az az egyén is, aki látszólag a legkisebb akadály nélkül evez át az élet viharain, törvényszerűen különféle fejlődési szakaszokon megy keresztül.

Időnként szinte mindannyian dilemmák elé kerülünk önmagunkkal vagy a környezetünkkel kapcsolatban. E különféle problémák, élethelyzetek feldolgozásához, a problémák felismeréséhez és megoldásához nyújthat segítséget az olvasmányélmény, amelyet biblioterápiás szakember segítségével dolgozunk fel egyéni vagy csoportos foglalkozásokon.

A szakember által kiválasztott könyvek, művek olyan élményt válthatnak ki a résztvevőkből, amelyek segíthetnek mindebben, segíthetnek a partnerkapcsolatok, az emberi kapcsolatok, a traumák, a különböző élethelyzetek feldolgozásában, identitásuk megerősítésében, pontosabb meghatározásában vagy éppen megtalálásában.

Irodalomterápiás foglalkozások szeptember végétől Pozsonyban és máshol érdeklődés szerint .

womanpressinfo@gmail.com

Jelentkezz a fenti e-mailcímen, és értesítünk a részletekről még augusztus folyamán.

vagy írj nekünk a Facebookon

https://www.facebook.com/womanpresslibrary/
https://www.facebook.com/womanpresslibrary/