Erre varrjál gombot! – júliustól decemberig

23.90

Ötletgombolyag Vidu műhelyéből – júliustól decemberig

Válassz hozzá ajándék könyvet!

Sokan ismerik Szalma (Vida) Nikolettál, Vidut, aki évek óta rengeteg kreatív és hasznos ötlettel és termékkel látja el követőit.

Most eljött az ideje, hogy mindazt a csodát, amit eddig megalkotott, könyvben ossza meg az olvasókkal.

“Itt az alkalom, hogy megízesítsd a teádat és bekapcsolj valamilyen kellemes aláfestő zenét! Kérlek, foglalj helyet, vedd birtokba az asztalt! Készítsd el az segédeszközöket, a ceruzát, az ollót, és vesd bele magad az alkotásba!

Ötletben itt nincs hiány, ezt a könyvet az év bármely napján előveheted, hogy inspirációt gyűjts.  Júliustól decemberig hetente több kreatív projekt vár arra, hogy megvalósítsd  – évszakokra, hónapokra bontva, egy helyen! Legyen szó praktikus kiegészítőkről vagy egyedi ajándékokról, ha követed a képekkel dokumentált leírásokat, gyerekjáték lesz számodra megvalósítani az elképzeléseidet.”

A meghirdetett egész évre szóló, 50 kreatív ötlete tartalmazó könyvtől eltérően, 2 részben jelentetjük meg a kézműveskönyvet, ugyanis olyan sok gyönyörű fotó, ötlet és alkotás található benne, hogy nem fért bele egy részbe.

Éppen ezért a szerzővel, a szerkesztővel és a grafikussal együtt arra jutottunk, hogy nem szeretnék megfosztani a kreatív kedvű olvasókat egyetlen egy ötlettől sem, így most, mivel már az év második felében járunk, az első rész lesz a második, vagyis júliustól decemberig terjednek a megvalósításra váró ötletek és leírások.

Természetesen nem feledkeztünk meg azokról sem, akik az egész könyvre számítottak, ők különleges kedvezménnyel jutnak majd hozzá a második részhez, valamint ehhez a most megjelenő könyvhöz az ajándékon kívül választhatnak még egy könyvet e-shopunkról, amelyet ingyen kapnak meg.

Elég, ha a megrendelés megjegyzésébe beírják a kiválasztott könyv szerzőjét és címét!

Kreatív kalandra fel!

Nézz bele a könyvbe a képeken keresztül!

Kategóriák: ,

Leírás

Erre varrjál gombot!

Ötletgombolyag Vidu műhelyéből

Júliustól decemberig

Egy a csodálatos kézműveskönyv, amelyből megalkothatod a saját művedet!

Az érsekújvári származású Szalma, születési nevén Vida Nikoletta, képzőművészet és esztétika szakos tanár, a Vidu ötlettára nevet viselő blog szerkesztője, a VIDU kézműves vállalkozás és a ma már nem működő (Kéz)Művészeti Akciók Besenyőn gyermek és felnőtt foglalkozások megálmodója. Évekig vadászott arra a technikára, amiben kiteljesedhet. Ennek köszönhetően otthonosan mozog a kézműves és művészeti eljárások világában. Végül leginkább a varrás ragadta magával.

Számos olyan ifjúsági rendezvényen erősítette a kézműves szekciót szervezőként, közreműködőként, mint például a Gombaszögi Nyári Tábor, a Kárpát-medencei Kulturális Ifijúsági Fesztivál, a Festival Inak, vagy a Kultúra Inak. Az irodalom sem áll távol tőle: 2012-ben verseskötetet adott ki A lány meztelenül címmel és rendszeres résztvevője volt a Szlovákiai Magyar Írók Társasága által szervezett írói táboroknak. A kötet kiadása után született szépirodalmi írásokat a Fénymorzsák című nyilvános blogon őrzi.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erre varrjál gombot! – júliustól decemberig” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

a magyar nőirodalom története dióhéjban XVI-XIX. század

Iratkozz fel hírlevelünkre és vidd el az ingyenesen letölthető ajándékot!

A magyar nőirodalom története dióhéjban című 36 oldalas e-bookot.