fbpx
Akció!

Erre varrjál gombot! Már előfizethető!

23.90 21.90

Kedvezményes áron előfizethető!

Minden előfizetőnek ajándékot is csomagolunk a könyvhöz.

Ötletgombolyag Vidu műhelyéből

Sokan ismerik Szalma (Vida) Nikolettál, Vidut, aki évek óta rengeteg kreatív és hasznos ötlettel és termékkel látja el követőit.

Most eljött az ideje, hogy mindazt a csodát, amit eddig megalkotott, könyvben ossza meg az olvasókkal.

“Itt az alkalom, hogy megízesítsd a teádat és bekapcsolj valamilyen kellemes aláfestő zenét! Kérlek, foglalj helyet, vedd birtokba az asztalt! Készítsd el az segédeszközöket, a ceruzát, az ollót, és vesd bele magad az alkotásba!

Ötletben itt nincs hiány, ezt a könyvet az év bármely napján előveheted, hogy inspirációt gyűjts. Ősszel, amikor bekuckózol a meleg szobába, és  tavasszal is, amikor csodálattal figyeled az ébredező természetet, de rengeteg izgalmas alkotást találsz itt nyárra és télre is. Összesen 50 kreatív projekt vár arra, hogy megvalósítsd  – évszakokra, hónapokra bontva, egy helyen! Legyen szó praktikus kiegészítőkről vagy egyedi ajándékokról, ha követed a képekkel dokumentált leírásokat, gyerekjáték lesz számodra megvalósítani az elképzeléseidet.”

Kreatív kalandra fel!

Nézz bele a könyvbe a képeken keresztül!

mockups-design.com

Kategóriák: ,

Leírás

Erre varrjál gombot!

Ötletgombolyag Vidu műhelyéből

Megjelenés: Júniusban

Már előfizethető ez a csodálatos kézműveskönyv, amelyből az év minden hónapjában megalkothatod a saját művedet!

Az érsekújvári származású Szalma, születési nevén Vida Nikoletta, képzőművészet és esztétika szakos tanár, a Vidu ötlettára nevet viselő blog szerkesztője, a VIDU kézműves vállalkozás és a ma már nem működő (Kéz)Művészeti Akciók Besenyőn gyermek és felnőtt foglalkozások megálmodója. Évekig vadászott arra a technikára, amiben kiteljesedhet. Ennek köszönhetően otthonosan mozog a kézműves és művészeti eljárások világában. Végül leginkább a varrás ragadta magával.

Számos olyan ifjúsági rendezvényen erősítette a kézműves szekciót szervezőként, közreműködőként, mint például a Gombaszögi Nyári Tábor, a Kárpát-medencei Kulturális Ifijúsági Fesztivál, a Festival Inak, vagy a Kultúra Inak. Az irodalom sem áll távol tőle: 2012-ben verseskötetet adott ki A lány meztelenül címmel és rendszeres résztvevője volt a Szlovákiai Magyar Írók Társasága által szervezett írói táboroknak. A kötet kiadása után született szépirodalmi írásokat a Fénymorzsák című nyilvános blogon őrzi.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erre varrjál gombot! Már előfizethető!” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

a magyar nőirodalom története dióhéjban XVI-XIX. század

 

Iratkozz fel hírlevelünkre és vidd el az ingyenesen letölthető ajándékot!

A magyar nőirodalom története dióhéjban című 36 oldalas e-bookot.