Kunyik Szilvia: Csillagom

13.90

Csupán elmondani vágytam, hogy volt egy meghatározó, leírhatatlanul szépséges és felejthetetlen, de közben szívet szaggatóan fájdalmas életszakasz az életemben, ami semmihez sem hasonlítható, és amilyet nagyon kevesen élhetnek át – vallja a szerző, aki nyolcéves kislányát vesztette el öt övig tartó küzdelem után, amelyet a leukémiával folytattak.

A könyv ennek ellenére nem a szomorúságról és a gyászról szól elsősorban, hanem az életigenlésről, a pillanat megélésének fontosságáról és az a segítő szándék is vezéreli, hogy a hasonló sorsú családoknak, gyerekeknek és szüleiknek lelki támaszt nyújtson.

A Csillagom egy tragikus sors leírása, amelyben újra életre kel egy csodálatos kislány,  és vele együtt megismerjük a családját is. A szerző széleskörű olvasottsága okán azonban valódi irodalmi műként is olvasható a könyv, irodalmi szövegrészletek, versek, idézetek gazdagítják az egyes fejezeteket, így közelítve a kimondhatatlan kimondhatósága felé.

Tartalmas, drámai, de felszabadító olvasmány is, amely megerősíti az olvasót azon hitében, hogy mindig érdemes továbblépni, és a mának élni.

Elfogyott

További információk

Tömeg 0.50 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kunyik Szilvia: Csillagom” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

a magyar nőirodalom története dióhéjban XVI-XIX. század

Iratkozz fel hírlevelünkre és vidd el az ingyenesen letölthető ajándékot!

A magyar nőirodalom története dióhéjban című 36 oldalas e-bookot.