Ezen általános üzleti feltételek a

Szolgáltató:
Občianske združenie Phoenix –Phoenix Polgári Társulás,
Pri Šajbách 14A, 831 06 Bratislava,
cégjegyzékszám (IČO): 30799881,
adószám (DIČ): 2023554368,
e-mail: shop@womanpress.sk

és a Vásárló
az a természetes vagy jogi személy, aki a womanpress.sk weboldalon felkínált terméket vagy szolgáltatást megrendeli

közötti jogokat és kötelességeket (a szolgáltató és a szolgáltató webáruházában vásárlást megvalósító vásárló között létrejövő adásvételi szerződés feltételeit) rögzítik.

A termék megrendelése és a szerződéskötés

Rendelését  elektronikus úton a phoenix-ngo.sk/womanpress webcímen, illetve e-mailben az shop@womanpress.sk címen vagy postai levélben a Phoenix Polgári Társulás, Pri Šajbách 14A, 831 06 Bratislava címre adhatja le.

A termék megrendeléséhez kattintson a „kosárba rakom“ gombra, így a terméket elhelyezi a kosarában. Ezután a „kosár megtekintése“, majd a „pénztár“ megnyitása után válassza ki a szállítási módot, adja meg az adatait, és vásárlását zárja le a „megrendelés elküldése“ gombbal. A megrendelés visszaigazolása rövid időn belül megtörténik egy e-maillel. A szerződés ezáltal életbe lép.

A weboldalon feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak.

A rendelés beérkezését 48 órán belül megerősítjük. Az áru ellenértékét banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel a megrendelés után, szállítás előtt kell kifizetnie.

Szállítási módok:

A Szlovák Posta útján.

Postaköltség és csomagolási költség (a posta aktuális árai szerint)

Szlovákiába: 2-6 € között

Európa más országaiba: 6-12 € között

Más országokba: 8-20 € között

39,- euró feletti megrendelés esetén nem számolunk fel postaköltséget!

Fizetési mód:

  • Banki átutalás:

Slovenská sporiteľňa, a. s.

IBAN: SK9109000000005036263585, BIC: GIBASKBX

VS (egyéni kód): a megrendelés száma

Minden megrendeléshez számlát állítunk ki, amelyet a csomaggal együtt küldünk el.

A szerződés felmondása

A vásárlónak jogában áll indoklás nélkül, a 102/2014. számú, távollevők közötti vásárlást szabályozó fogyasztóvédelmi törvény értelmében az áru átvételétől, vagy a nem tárgyi eszközön tárolt elektronikus tartalom átvételétől (e-könyv, software) számított 14 napon belül felmondani a szerződést. A szerződés felmondását írásban (levélben vagy e-mailben) kell jeleznie. A vásárló ebben az esetben 14 napon belül köteles a terméket ajánlott csomagban visszaküldeni a Womanpress webáruház (Phoenix Polgári Társulás, Pri Šajbách 14A, 831 06 Bratislava) címére. A számla és a szállítólevél másolatát kérjük a termékkel együtt visszaküldeni. A szerződés felmondását jelezheti e-mailben vagy levélben.

Ha a szállítás előtt teszi ezt meg, fizetési kötelezettsége nincs. Ha az összeget már kifizette, legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk arra a számlára, melyről az átutalás megtörtént vagy visszaküldjük postai címére, ha postai utalvánnyal fizetett.

Reklamáció érvényesítése

Ha a vásárlónak a vásárlással kapcsolatban reklamációja merül fel, a Szolgáltató ügyfélszolgálatához fordulhat.

Az ügyfélszolgálat postacíme:

Občianske združenie Phoenix – Phoenix Polgári Társulás, Pri Šajbách 14A, 831 06 Bratislava

Telefonos elérhetősége: 00421-918-619-422,

e-mail: womanpressinfo@gmail.com

Vitás kérdések rendezése

Szolgáltató és Vásárló között kialakult vitás ügyet a felek tárgyalás útján intézik. Ha a tárgyalás 30 napon belül nem vezet eredményre, a felek a Kereskedelmi Törvénykönyv (Obchodný zákonník 513/1991 Zb.) ide vonatkozó fejezetei alapján járnak el.

Az itt nem szabályozott esetekre a Ktk. vonatkozó szabályai érvényesek.

A weboldal anyagainak felhasználása

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a honlapunkon megjelenő adatokat, dokumentumokat, képeket személyes használattól eltérő célra kizárólag a Womanpress – Phoenix PT előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni.

Adatkezelési feltételek

A Vásárló által megadott személyes adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, illetve hírlevél küldése céljából tároljuk. Adatait harmadik fél részére nem adjuk ki, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónként működik közre – pl. a futárszolgálat vagy a Szlovák Posta – akik a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvénynek megfelelően járunk el. (428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch)