Elérhetőség: Raktáron

Soóki Gitta: Túl az Óperencián. Férfihűség

SKU: 42

Original price was: €8.90.Current price is: €4.90.

„A sok ember közt pár perc alatt meglátta Gábor magas alakját. Egyszerre indultak mágnesként egymás felé. Gábor kitárt karjai szoros kapocsként ölelték a boldogan nevető Esztert. Ott álltak az emberek közt eggyé forrva, megszűnt számukra a világ. Majd Gábor eltolta magától:

– Nem ilyennek képzeltelek. – Eszter megütközve nézett rá. – Sokkal szebb vagy, mint amikor elmentél, ezzel újra átfogta a derekát, úgy mentek a kijárat felé.

– Drágám, a csomagjaid?! Erről elfeledkeztünk, állt meg hirtelen Gábor. Eszter nevetve nyugtatta meg:

– Itt van minden ebben a táskában.

Gábor kérdőn nézett rá:

– Nem baj, majd mindent beszerzünk itt.

– Nem tudtam meddig maradok, azért otthon hagytam a becsomagolt holmim nagy részét – mondta Eszter.

– Hogy-hogy meddig maradsz? Örökre!

– Jó, Gáborkám, akkor majd telefonálok haza, hogy küldjék utánam… de azt hiszem, hogy ezt nem most, itt a parkolóban kell megbeszélnünk – nevetett Eszter, miközben beszállt a kocsiba.”

Soóki Gitta első regénye, a Nagyi könyve nagy sikert aratott az olvasók körében. Önéletrajzi ihletésű kötete női sorsok több generáción átívelő bemutatása volt.

Legújabb kötetében két kisregényt talál az olvasó. Magával ragadó, mozgalmas és szenvedélyes történetek bontakoznak ki előttünk, és azt bizonyítják, hogy a szerelem minden életkorban és minden világrészen „megterem”, és ha néha fájdalmas is tud lenni, mégis érdemes harcolni érte.

35 készleten (utánrendelhető)

További információk

Tömeg 0.260 kg