Elérhetőség: Raktáron

Rajczi Adrienn: Mit fogunk mi itt csinálni?

7.00

Olvass bele:

„Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy álom, hogy hátizsákkal bejárom a földet. És az álom valósággá válik. Kell hozzá egy jó cipő, elegendő akarat, bátorság, egy jóbarát, és a cselekedet. Búcsút intve az ismert biztonságnak, elindulunk a sziklás földúton a Gyilkos-tótól vezető Hidegség völgyében, a Neamț megyében fekvő Háromkút gyimesi csángó településre. Bármennyire szépítem, ez egy ösvény, autó ritkán jár errefele, a nap az égbolt tetején, a hőség a helyi átlaghoz képest kibírhatatlan, víz van, jókedv van, lelkesedés és izgalom a helyén. Az út tizenöt és fél kilométer hosszú, ha jól tartjuk magunkat, három óra alatt bejárható, a cél, hogy sötétedésig beérjünk a faluba. Még egy gyors fészbukozás a maradék magyar négy gével, az ötven literes hátizsákok felerősítése vállunkra, és a „kisvörös” és én elindulunk, kalandra fel….”

 

Olvass bele az olaszországi és franciaországi élménybeszámolómba is:

Attraversiamo – keljünk át!

Luxustól a csavargásig – Biciklivel a Canal du Midi mentén

Leírás

Egy kis zsebkönyv, amelyet valóban a zsebedben is magaddal vihetsz bárhová, és kellemes, vidám és izgalmas perceket szerez neked a világ bármely táján olvasod is!

Mit fogunk mi itt csinálni? – kérdezi egymástól a két barátnő, amikor elindulnak Erdély felfedezésére.

„Húsz év az idegenforgalomban elvárásokat rögzít, akaratlanul is. A tervezetlen utazás vajon tud-e még meglepetést okozni? Hogyan bízzunk meg másokban idegenben? És bebizonyosodik, hogy az ügyfélnek mindig igaza van! Kivéve, amikor nincs. Húszéves barátságunk zanzásított története „kisvörössel”, már ami ebből elbírta a nyomdafestéket.”

További információk

Tömeg 0.150 kg