Elérhetőség: Raktáron

Mit fogunk mi itt csinálni? – e-book

SKU: N/A

2.90

Olvass bele Rajczi Adrienn könyvébe:

„Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy álom, hogy hátizsákkal bejárom a földet és az álom valósággá válik. Kell hozzá jó cipő, elegendő akarat, bátorság, egy jó barát, és cselekedet. Búcsút intve az ismert biztonságnak, elindulunk a sziklás földúton a Gyilkos tótól vezető Hidegség völgyében, a Neamț megyében fekvő Háromkút gyimesi csángó településre. Bármennyire szépítem, ez egy ösvény, autó ritkán jár erre fele, a nap az égbolt tetején, a hőség a helyi átlaghoz képest kibírhatatlan, víz van, jókedv van, lelkesedés és izgalom a helyén. Az út tizenöt és fél kilométer hosszú, ha jól tartjuk magunkat, három óra alatt bejárható, a cél, hogy sötétedésig beérjünk a faluba. Még egy gyors fészbúkozás a maradék magyar négy gével, az ötven literes hátizsákok felerősítése vállunkra, és a „kisvörös” és én elindulunk, kalandra fel.”

Leírás

A “kisvörös” és én bejártuk a Csík völgyét a Gyilkos tótól Gyergyószentmiklósig kerülve Háromkúton át Gyimesbükk, Gyimesközéplok és Gyimesfelsőlok felé a Hidegségben. Hat kalandos nap, két városi nő hátizsákkal, stoppal, kilépve komfortzónájából néha a húsz éves barátság rovására.

További úti kalandokra és izgalmas országjárásra számíthatsz a szerző további útikönyveiben is, sőt nyomtatott változatban is megvásárolhatod őket, mint például az olasz élményeit élvezetes leírásokkal és humorral megfogalmazó Attraversiamo -keljünk át! címűben.

De ugyanilyen izgalmas és magával ragadó a francia luxus és csavargás látszólagos ellentétéről is szóló Pillangó zsebkönyv.

További információk

ebook formátum

epub, pdf