Elérhetőség: Raktáron

Erre varrjál gombot! – júliustól decemberig

23.90

Ötletgombolyag Vidu műhelyéből – júliustól decemberig

Sokan ismerik Szalma (Vida) Nikolettál, Vidut, aki évek óta rengeteg kreatív és hasznos ötlettel és termékkel látja el követőit.

Most eljött az ideje, hogy mindazt a csodát, amit eddig megalkotott, könyvben ossza meg az olvasókkal.

„Itt az alkalom, hogy megízesítsd a teádat és bekapcsolj valamilyen kellemes aláfestő zenét! Kérlek, foglalj helyet, vedd birtokba az asztalt! Készítsd el az segédeszközöket, a ceruzát, az ollót, és vesd bele magad az alkotásba!

Ötletben itt nincs hiány, ezt a könyvet az év bármely napján előveheted, hogy inspirációt gyűjts.  Júliustól decemberig hetente több kreatív projekt vár arra, hogy megvalósítsd  – évszakokra, hónapokra bontva, egy helyen! Legyen szó praktikus kiegészítőkről vagy egyedi ajándékokról, ha követed a képekkel dokumentált leírásokat, gyerekjáték lesz számodra megvalósítani az elképzeléseidet.”

Kreatív kalandra fel!

Nézz bele a könyvbe a képeken keresztül!

119 készleten (utánrendelhető)

Kategóriák: ,

Leírás

Erre varrjál gombot!

Ötletgombolyag Vidu műhelyéből

Júliustól decemberig

Egy a csodálatos kézműveskönyv, amelyből megalkothatod a saját művedet!

Az érsekújvári származású Szalma, születési nevén Vida Nikoletta, képzőművészet és esztétika szakos tanár, a Vidu ötlettára nevet viselő blog szerkesztője, a VIDU kézműves vállalkozás és a ma már nem működő (Kéz)Művészeti Akciók Besenyőn gyermek és felnőtt foglalkozások megálmodója. Évekig vadászott arra a technikára, amiben kiteljesedhet. Ennek köszönhetően otthonosan mozog a kézműves és művészeti eljárások világában. Végül leginkább a varrás ragadta magával.

Számos olyan ifjúsági rendezvényen erősítette a kézműves szekciót szervezőként, közreműködőként, mint például a Gombaszögi Nyári Tábor, a Kárpát-medencei Kulturális Ifijúsági Fesztivál, a Festival Inak, vagy a Kultúra Inak. Az irodalom sem áll távol tőle: 2012-ben verseskötetet adott ki A lány meztelenül címmel és rendszeres résztvevője volt a Szlovákiai Magyar Írók Társasága által szervezett írói táboroknak. A kötet kiadása után született szépirodalmi írásokat a Fénymorzsák című nyilvános blogon őrzi.

 

 

További információk

Tömeg 0.550 kg